Må legge småsøsken .. :s

Helluu å god kvæld i stugu! :-D nå sitter jeg å chitchatter litt på msn å facebook, å seff loker litt rundt på blogger åsånn :-) . men så klarer selfølgelig ikke søstre uten mine å holde kjeft eller å sove uten meg... JEG TROR JEG DÆVVER SNART! sånn serr, de er irriterende, but still i love'em <3. pappa sitter å spiller cod eller no? , hahahah. Jeg å pappa er, skikkelig data nerder, hihi(a) jeg er driiit sliten, men gidder gå å sove når june å maria driver å snakker så mye. Ja, hehe det betyr at vi må dele rom når vi er hos pappa, JIPPI -.- nå begynner jeg å savne mamma å ''dyrehagen'' som stefaren min kaller de, haha, vi har nemlig to marsvin og to hamstere og en gris da, hvis vi teller med stefaren min ;)

tiligere ikveld var såååååååå lættis. Maria satt å spillte ett josefine spill på pc'n, så begynner jeg å trykke på knapper åsånn, åfyfaen hun klikka totalt!!!!! å jeg holdte på å le meg ihjel :-D. men jeg stakk, må jo loke litt mer på facebook vettu ;-)

xoxo meretee.

Én kommentar

martin

30.des.2009 kl.23:06

Enjoy

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

helluu, nå er du havnet på MIN blogg :D hope u like it . bare sånn inf0: jeg sletter alle ''frekke'' kommentarer! snakkkkkiiiiiiiis < 3

Kategorier

Arkiv

hits