Bare sånn rand0m info!!

Helluu:*
Jeg skal starte med noe som jeg skal ha på bloggen min hven eneste dag...NEIDA, jeg bare kødda :D jeg mente hver uke ikke hver dag!
Hvis dere har noen ideer til meg, må dere skrive det under HER!!
jeg har noen ideer:

-VS
-Konkurranse
-Min egen toppliste
-Jeg kan linke DEG som leser dette

har dere noen ideer?? og hva vil dere ha av disse???
DAGEN IDAG:
sorry for null blogging :'( men internett bestemte seg for å streike!!!
alle først idag, dro jeg til kjeerka, å jeg kom først(av konfirmantene) når jeg kom var magnus der, å han var ikke helt i form, hahah! litt etter jeg kom, kom margrete, hun har såååååååååå fint hår ;o + at hun er kjempe snill!
idag under gudstjenesten ble vi ropt opp, og jeg var først av 140 konfirmanter, det var litt flaut, hahaha. Så sang vi fix you av coldplay.

Snart eller om en time og 30 min, skal jeg ned til ulla!! det er første gang jeg skal være alene med henne hos henne, når jeg er der er hun på jobb. så detta ska bli kooooosi! da skal jeg kose med pixie å decxter! pusene kattene!
men vi blogges.
xoxo meretee:*Én kommentar

Helene & Christine

24.jan.2010 kl.17:43

fin blogg :)du skriver bra

hadde vært koselig med en kommentar tilbake!

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

helluu :* jeg blogger om ALT! jeg elske å blogge, blogger mellom 2-4 ganger daglig. håper du liker bloggen min, kommenterer du hos meg, kommenterer jeg hos deg :) xoxo mereteeandersen. Ønsker du kontakt eller vil stille meg ett spørsmål send til siljemerete1995@hotmail.com. btw, jeg HATER lakris! Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits