hva faen feiler det folk????? :@

helluu:*
når skolen var ferdig, går jeg ned til skapet mitt for å ta på meg jakke og sko...MEN.... idag når jeg kom ned hadde en eller annen jævel tatt min ene sko! å jeg lette å lette overalt, så musikk læreren min kjørte meg hjem. men når jeg kommer hjem klikker jo mamma, å jeg klikker på hun fordi hun klikker på meg uten grunn! :S så nå har jeg ikke sko som passer. DEN JÆVLA DRITTEN SOM TOK MIN SKO, HVIS DU SER DETTE: DU KAN GODT LEVERE SKOEN MIN TILBAKE!!!!!!!!! jeg blir såå jævlig pisst! men mamma har sagt at hun kan være litt hissig å sånn uten grunn pågrunn av det med oldemor ....(har du ikke lest det, kan du se det under her, det vil si på bloggen ikke under dette innlegget)
jeg skal være i kriken klokka fem idag, JIPPI!!!!!! :p

Når jeg kommer hjem ifra kriken skal jeg øve til matte prøven vi har om en uke, jeg er skikkelig flink i prosent!!!, sorry, må bare skryte litt (a), men uansett, jeg er sååå sint å sur, jeg kunne gjort hva som heelst for den skoen, den kosta faktisk over 1000 kr!!! tenk på det du din TYV. men vi bloggges ikveld leeiks! åneei, ¨på med fjortizz språket lizzm! haha!
xoxo meretee:*


meg å mine søstre <3

3 kommentarer

Sofie =)

28.jan.2010 kl.16:05

enig der ass, det er sånn som var gøy å gjøre når man gikk i barnehagen (bare at man gjemte den i 1 min og ga den tilbake)

<3

helle

28.jan.2010 kl.17:32

domt, er det mulig og være så frekke,§:

men hvilken sko var det??

mereteeandersen

28.jan.2010 kl.21:24

Det var en svart Roots sko, heeelt lik uggs.

enig med deg sofie! <3

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

helluu :* jeg blogger om ALT! jeg elske å blogge, blogger mellom 2-4 ganger daglig. håper du liker bloggen min, kommenterer du hos meg, kommenterer jeg hos deg :) xoxo mereteeandersen. Ønsker du kontakt eller vil stille meg ett spørsmål send til siljemerete1995@hotmail.com. btw, jeg HATER lakris! Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits