FRUSTRETE FRUER SESONG 6 ER I KVELD! :-)

hellu:*
nå er det bare noen timer igjen til ny sesong av verdens beste serie! alle vet jeg snakker om frustete fruer. beste serien noen gang.
Det er spenning,humor og drama! alle gode ting er tre :) på reklamen på tv2 er det to bruder, jeg tror susan gifter seg med mike, ikke kathrine! vel, det er det jeg tror da! men akuatt nåsitter jeg å ser på Scrubs på tv2. i løøøøw tv2!
til middag idag hadde vi verdens beste hjemmelagde pizza, min mors berømte pizza, okey den er egentlig ikke sååå veldig berømt, men hallo, den er driiit god!
jeg er også sur på sofie, fordi henne skal ''ta pause'' fra å blogge fordi hun får så lite kmmentarer, så gå inn på bloggen hennes og kommenter!!! her er link: www.sofie1995.blogg.no. og som kansje noen av dere vet, så har ''paradise girlsa'' iris og lene byttet til blogg.no. linken er :www. irisoglene.blogg.no eller leneogiris.blogg.no, TROR det er en av de, hvis ikke husker jeg ikke!
men vi blogges! xoxo meretee:*

edie(som er død) bree,susan,lynette og gabrielle! love'em! :*<3

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

helluu :* jeg blogger om ALT! jeg elske å blogge, blogger mellom 2-4 ganger daglig. håper du liker bloggen min, kommenterer du hos meg, kommenterer jeg hos deg :) xoxo mereteeandersen. Ønsker du kontakt eller vil stille meg ett spørsmål send til siljemerete1995@hotmail.com. btw, jeg HATER lakris! Blogglisten

Kategorier

Arkiv

hits