Eurovison song contest (songs) ROCK :-D

hellu søtesmå :*
jeg har fått TOTALT HELT SUPER DUPER DILLA på eurovison song contest sanger, haha! klarer dere gjette hvilkne sanger? :)

didrik solli-tangen - My heart is yours
Lena mayer - sattelite
madcon - glow

alle disse tre sangene ble spillt på fredag (?) jeg må innrømme at jeg var svært missfornøyd da tyskland vant fordi jeg syntes sangen var DÅRLIG ( :O ) men nå er det den sangen jeg spiller på med høy musikk. nå elsker jeg den sangen!!! lena er jo sååå søt! 

Didrik solli-tangen er jo en skikkelig HUNK må jeg si. han har en fantastisk stemme <3
BEACAUSE MY HEART IS YOURS, I'LL NEVER LEAVE YOU. løøøøøw it! jeg likte faktisk heller ikke denne sangen første gang, haha lol! jeg er så rar når det gjelder musikk. di tre første gangene jeg hører en sang syntes jeg den suger noe heftig, men sååå elsker jeg den. BTW, dette er ikke ALLE sanger!

I pausen sang madcon en DRIT BRA sang som jeg ble hekta på med en eneste gang. elsker den! 
Gloow
I can't wait, I can't wait to see ya (Hands High, Hands High)
Gloow
round the world, round the world my people
Gloow, Gloow
I can't wait, I can't wait to see ya (Hands High, Hands High)
Gloow round the world, Gloow, round the world my people


dette var refrenget. sangen varer i 5 min elns :pxoxo meretee:*

Én kommentar

Gossip Girl

04.jun.2010 kl.21:25

Madcon var flinke ;)

Søt blogg du hadde da.

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! jeg går i 9ende klasse i bærum. håper du vil lese litt på denne super kule bloggen, næt. legg gjerne igjen en kommentar, jeg lover å kommentere tilbake :) frekke kommentarer blir slettet. dette er en klassiker jeg får hver uke: ''du er stygg og feit, gå å brenn i helvete'' syntes det er tragisk at folk rakker ned på folk som er svakere enn seg selv! kontakt: siljemerete1995@hotmail.com eller silje-merete andersen på facebook :) KOSSSSSS!

Kategorier

Arkiv

hits