jeg vil sove, men engelsk må gjøres!

heyyyyy :*
idag var jeg å june å så på The last song. OMG, den var så trist :'( gidder ikke skrive hva den hadler om tilfelle noen ikke har sett den ;)
jeg er dritttttttt trøtt, men imorgen skal jeg frmføre engelsk og jeg er ennå ikke ferdig,, jeg er så mdda fackings treig til tider, dislike.
imorgen HÅPER jeg å dra på sfk kamp mot sandviken (stabæk fotball kvinner). har sååå lyst, fordi je snakket med siri igår på moteshowet og hun er kjent for å danse for oss tillskuere når kampen er ferdig, såååå jeg lærte henne ett nytt dansetriks som hun skal danse imorgen! btw, jeg suuuuger shit i norsk skriftelig, jeg blader hele tiden hun og henne.  

jeg trenger en ny header, så hvis noen vil lage til meg, så send mld på facebook eller som en kommentar så kan jeg sende deg bilde(r). håper noen har lyst! :)
xoxo meretee:*


haha, sløvt <3<3<333<3<333<333<3<33<3


Én kommentar

Ingrid

06.jun.2010 kl.23:52

du er søt!:) er ikke god til å lage header, så tror ikke jeg er den riktige å spørre:S:)) glad i deg!<33

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! jeg går i 9ende klasse i bærum. håper du vil lese litt på denne super kule bloggen, næt. legg gjerne igjen en kommentar, jeg lover å kommentere tilbake :) frekke kommentarer blir slettet. dette er en klassiker jeg får hver uke: ''du er stygg og feit, gå å brenn i helvete'' syntes det er tragisk at folk rakker ned på folk som er svakere enn seg selv! kontakt: siljemerete1995@hotmail.com eller silje-merete andersen på facebook :) KOSSSSSS!

Kategorier

Arkiv

hits