hva betyr mærkeklær for meg?

heluu:*
nå tar jeg meg friheten om å skrive litt om hva mærkeklær betyr for meg:
nå betyr ikke mærkeklær svært mye men i 7ende klasse var det bare det man hadde og litt i 8ende klasse. 

meg i 8ende, bjørn borg buksen som kostet rund 800,- eller no.

husker så godt i 7ende da alle gikk rundt i wesc gensere men jeg var den enste som ikke hadde det, men en vakker dag kom mamma hjem fra sandvika med en grå wesc genser med rosa skrift:

senere fikk jjeg to til, men nå har jeg gitt bort den ene, bruker de nesten aldri lenger.
nå driter jeg egentlig hva jeg hr på meg så lenge jeg liker å gå med det. også i 7ende startet jo også det der meg å med vekser/bagger istedet for skolesekk eller ransel som noen sier. jeg bruker av og til bagg, men liker best sekk.
i bulgaria 2007 kjøpte jeg maaaaaasse D&G t-skjorter (omg, det var i sjette klasse ;o )
nå som årene går har jeg egentlig fått litt mer ''voksen look''
bare se her fra dette:

til dette:

forskjell?
men jeg skal ærlig innrømme at det hender trutemunnen dukker opp på ett par bilder, og av og til sminker jeg meg gaaanske så fjortis!

butikke jeg handlet på før var: JC,bikbok, voice of europe, ja, egentlig der de hadde kule klær, men nå er det: bikbok,vero moda, zara, H&M, cubus kapphal,gina tricot, det var egentlig det.

xoxo meretee:*

2 kommentarer

ØG

07.jun.2010 kl.20:02

serr d&g klær? er ikke du fattig da? eller var de fake?

tessa<2

07.jun.2010 kl.23:15

elsker bloggen din!!!!!

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! jeg går i 9ende klasse i bærum. håper du vil lese litt på denne super kule bloggen, næt. legg gjerne igjen en kommentar, jeg lover å kommentere tilbake :) frekke kommentarer blir slettet. dette er en klassiker jeg får hver uke: ''du er stygg og feit, gå å brenn i helvete'' syntes det er tragisk at folk rakker ned på folk som er svakere enn seg selv! kontakt: siljemerete1995@hotmail.com eller silje-merete andersen på facebook :) KOSSSSSS!

Kategorier

Arkiv

hits