gossip girl, you have been burned!

heellu:*
idag på skolen var gossip girl snakket om, eller østerås gossip som hun/han kaller seg.
bloggen er slettet nå, men det var masse styr. Morten(inspektør) kom å snakket med oss om bloggen, bland annet at den er blitt politi annmeldt. her er noe som sto på bloggen som jeg husker:

wannabe fjortis
dverg
hun med det slitte håret 
den største(eller laveste) fjortissen med en herlig dialekt
rart hus 
uren hud
wierd fingers

vel, MASSE styggt om folk. det er noe som jeg husker men ikke skrev opp, syntes sååå synd på folk! :(
det sto ikke navn det sto for eksempel: sma(f) alså silje merete andersen, female. så du måtte gjette deg litt frem egentlig. det sto ikke noe om meg, det sto alfabetisk fra a til i. hvis dere går ned å ser på kommentarene på det forrige innlegget mitt som heter ''hva betyr mærkeklær for meg'' (jeg tror det er det) der er det en som heter ''ØG'' (østerås gossip) som komenterte, så jeg har IP adressen og da kan jeg finne ut hvem det er/var. den som skrev den bloggen, burde skaffe seg ett liv!  det var det, men nå er bloggen slettet så alt er normalt :)

xoxo meretee:*


ett bilde fra mars elns :p

Én kommentar

Tati

08.jun.2010 kl.19:16

Er bare glad at det tok slutt, det er ikke noe gøy å gå rundt å se folk hviske om hverandre fordi de vet ikke hvem de kan stole på!

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! jeg går i 9ende klasse i bærum. håper du vil lese litt på denne super kule bloggen, næt. legg gjerne igjen en kommentar, jeg lover å kommentere tilbake :) frekke kommentarer blir slettet. dette er en klassiker jeg får hver uke: ''du er stygg og feit, gå å brenn i helvete'' syntes det er tragisk at folk rakker ned på folk som er svakere enn seg selv! kontakt: siljemerete1995@hotmail.com eller silje-merete andersen på facebook :) KOSSSSSS!

Kategorier

Arkiv

hits