gratulerer med gårsdagen .... papi <3

heelluu:*
igår fikk jeg ikke blogget (fordi jeg fikk ikke lov til å bbruke pc igår) men igår hadde pappa bursdag!!! :-) han er 55 :O
men han se jo like ung ut som en 45 åring (?) xD. nå har mamma å pappa dratt i bursdag på oscarsborg. Onkelen min har bursdag på mandag og kusina mi har også snart. men vet dere hva?? JEG BEGYNNER Å BLI FRIIIIIISK!! :) 
jeg kastet opp noen ganger igår, men da jeg våknet i dag tidlig var jeg helt fin i formen, men jeg kan ikke spise/drikke melk, da blir jeg verre.
nå sitter jeg å june å ser på disneychannel <3 vi ser på denne filmen:

har IKKE peilig på hvordan råttatoui skrives xD
men elsker den filmen, den er så søt!

uansett, dagen idag består av: meg,pc,onepiece,kjeks og vanlig coca cola.
det blir jeg frisk av! :))  men jeg må se videre på filmen. men dere? er det noen av dere som skal på VG-lista topp 20? det er på fredag, rådhusplassen klokka 20.00. dit skal jeg :)
xoxo meretee:*
må slenge med ett bilde av pappa å da!

haha digger det! 

2 kommentarer

Kamern

13.jun.2010 kl.00:11

vet du at voe skal synge på vg-lista? så jeg kommer ikkeXD

ABOUTANDREA

13.jun.2010 kl.01:34

ha en fin helg :-D

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! jeg går i 9ende klasse i bærum. håper du vil lese litt på denne super kule bloggen, næt. legg gjerne igjen en kommentar, jeg lover å kommentere tilbake :) frekke kommentarer blir slettet. dette er en klassiker jeg får hver uke: ''du er stygg og feit, gå å brenn i helvete'' syntes det er tragisk at folk rakker ned på folk som er svakere enn seg selv! kontakt: siljemerete1995@hotmail.com eller silje-merete andersen på facebook :) KOSSSSSS!

Kategorier

Arkiv

hits