dear god: MAKE ME SLEEP

heluu:*
jeg får ikke sove :( så hvis det finns en gud eller to eller fler FÅ MEG TIL Å SOVE!!!!! 
jeg hater når jeg ikke får sove. omg, det er snart sommerferie! :) haaallelujah!
jeg skal til polen, tyskland og sverige (glemte jeg noen land?) skal nemlig på hvitebusser tur med klassen. så skal jeg til jølster der jeg var i påsken, så til mormor og morfar, så på hytta til tante og onkel på hafjell panorama ogsåååå skal jeg på konfleir, men ALLER FØRST skal jeg på vg lista topp 20 med katrine og stine, det er bare å bli med hvis du vil! :)
jeg er kansje hjemme i 3 uker tilsammen, da skal jeg baaaare være med venner OG SOVE! herregud 9ende klasse har vært hektisk, det var jo en uke der vi hadde prøver  vær dag, den var litt drøy lærere!
så skal jeg SHOPPE! det er jo maaaasse sommer salg, hvertfall på bikbok, 1/2 av 1/2, rettere sagt halv av halv pris,
så hvis du vil kjøpe deg en kjole til 100 kr på bikbok men du har bare 50 kr da får du den kjolen til 25 kr og da kan du kjøpe meeeer! hehe, må jo ha med meg matte!
men nå MÅ jeg prøve å sove, wish me luck, dont forget to stay tuned eller hva faen alle skriver.
xoxo meretee:*


(hvor er den sløyfe bøylen blitt av egentlig, hmmm)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! life's a bitch so am I, so stay tuned! jeg er blandig av jente og gutte-jente, en dag har ejg på meg kjole og masse sminke, men dagen etter er det fotball drakt og joggebukse. jeg elsker pc'n min så ikke rør den! xoxo

Kategorier

Arkiv

hits