sover hos storesøss og niesen min inatt!

helluu:*
idag våknet jeg halv tolv ... var hjemme halv ett igår fra vg lista (bilder kommer imorgen, siden jeg ikke er hjemme nå) også sovna jeg halv tre. 
nå er jeg hos min storesøster sonja og datteren hennes Meliha. Vi har vært på KI-senteret og der møtte jeg Ulla og Magnus. hahahaha detter er såå LOL: jeg fikk gratis juice av Magnus siden det er ett eller annet som kalles KI markedet eller noe, så løp meliha av gårde og jeg skule bære henne tilbake å da tar jeg glasset med juice i munnen, så begynner meliha å sparke, så ALT juicen kom midt i trynet mitt rett foran VIC, der det var 100000 folk, flaut!
men nå skal vi kose oss, jeg og sonja har dratt på oss onepiecene våre, og sonja lager middag, så skal vi se en film tenker jeg. 
xoxo meretee:*


webcam bilder! meliha var litt surpump, så hun la seg på gulvet til slutt


meliha og meg elsker webcam!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! life's a bitch so am I, so stay tuned! jeg er blandig av jente og gutte-jente, en dag har ejg på meg kjole og masse sminke, men dagen etter er det fotball drakt og joggebukse. jeg elsker pc'n min så ikke rør den! xoxo

Kategorier

Arkiv

hits