det er deilig og være norsk, i norge

heluu:*
AHMAGAD, jeg elsker sommern!
nå sitter jeg ute og tæner eller steker eller SOLER MEG som det heter, årh som jeg elsker en solkinnsdag (postgirobygget), den sangen er så herlig, akkurat nå er alt herllig.
imorgen tidlig drar jeg til tyskland, så kjører vi fra kiel videre til berlin, så kjører vi fra berlin til krakow(polen) så kjører vi til Auzwitsh (ANER IKKE hvordan det skrives) så kjører vi fra det der stedet til sverige sååå hjem til norge og dette bruker vi 8 dager på. jeg neeesten ferdig pakket bare nesten .. må gjøre meg ferdig. 

btw,  det er bare å spørre meg om ting og tang spørmålsrunden er ferdig i kveld så da får dere svarene :) spør om HVA SOM HELST :-D xoxo meretee:*

2 kommentarer

bekjent <3

23.jun.2010 kl.17:42

Hvorfor kaller du moren din sin mann for pappa ? Når han ikke er det ? :-D

ALA

23.jun.2010 kl.22:59

Det er vel for at det er han som er pappen hennes til vanlig. Han andre stiller jo aldri opp. Bare lover og lyver til Merete og June.

Lars er 110% mer pappa for Merete enn han andre noen gang vil være!!!

Hilsen en venn av familien

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg heter silje merete andersen, men som dere ser bruker jeg bare merete. jeg er full av pepp, så det er bare å lese! life's a bitch so am I, so stay tuned! jeg er blandig av jente og gutte-jente, en dag har ejg på meg kjole og masse sminke, men dagen etter er det fotball drakt og joggebukse. jeg elsker pc'n min så ikke rør den! xoxo

Kategorier

Arkiv

hits