Selvtillit og Selvbildet mitt

jeg får noen kommentarer som jeg ikke godkjenner (frekke ting, spørsmåls osv) nå har jeg fått en kommentar om jeg kan skrive om selvtilliten og selvbildet mitt. 

i 6,7 og 8 slet jeg en del med selvtillit. folk kalte meg stygg,feit,rar og noen kom med kommentarer som :''når hvalene ser deg, synger de ''we are family''  og ''æsj, nei nå kom merete vi flytter oss'' dette gikk veldig lang inn på meg. mange lurer på hvorfor jeg går på østerås  som er 20 minutter fra meg, i stedet for hosletoppen som er 30 sekunder fra meg. jeg går på østerås fordi jeg ble veeeldig mye mobbet av dere som går på holsetoppen. det var en dag i 7 der jeg ble dratt av buksa! jeg fikk så lyst til å begynne å gråte. men da jeg begynte i 8 klasse på en ny skole der eg kjente 1 person, ble alt anderledes. jeg fikk ett nytt liv, endret stil, farget håret, fikk nye venner og forandret meg helt. 7 syvende klasse da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg rett på rommet mitt og begynte å gråte jeg hadde det så forferdelig at jeg var inne på tanken av  .... selvmord. men nå er alt endret. eller jeg får jo frekke kommentarer på bloggen men, vet dere hva? livet er for kort til å sippe over noen frekke kommentarer. jeg har lært å ignorere det. jeg blogger om dette  fordi jeg vet at jeg ikke er den eneste om dette, også fordi jeg liker ikke å snakke med folk om det, så da tenkte jeg at jeg heller kan blogge det. 

selvbildet mitt er ikke på topp, men fra en skala fra 1 - 10 er det på 8. jeg har jo noen ekstra kilo som ikke skulle vært der, men det er meg, jeg er ingen andre, jeg vil heller være sånn jeg er, enn å være så tynn som de med anorexi eller hva det nå heter. jeg prøver å ikke spise så mye, men jeg er glad i mat, og det har jeg alltid vært. jeg bruker mer stramme klær. ffør brukte jeg bare hettegensere og baggy bukser. hvis folk har ett problem med hvordan jeg er eller ser ut, er det dems problem, jeg er bare meg selv og jeg liker det. jeg liker heller ikke legge ut bildet av meg i badetøy med mindre magen er dekket av vann. jeg håper dette forklarer en del for dere ''nett mobbere'' dere tørr jo ikke en gang å si hvem dere er. møt meg i virkeligheten så skal vi se hvor tøff dere egentlig er! 

still meg spørsmål hvis dere lurer på noe :)
xoxo meretee:*


outfit:
topp - JC
skjørt - orsay

18 kommentarer

Smiley

11.aug.2010 kl.13:25

Utrolig leit å høre om slike ting :S men det er bra du har det mye bedre nå ! Og ja som du allerede gjør. Ignorer folk som har så lite liv ;)

11.aug.2010 kl.13:37

Det er bra du har det bedre nå :)

tøft og bra valg av deg og bytte skole, og

at du har fått nye venner er bra ! <3

stå på :)

må også gi deg credz for å skrive det

inlegget, mange ville nok ikke turt og gjøre det :)

:))

11.aug.2010 kl.13:39

Bra skrevet :D

:))

11.aug.2010 kl.14:02

bra skrevet : )

:))

11.aug.2010 kl.14:13

Bra skrevet : D

11.aug.2010 kl.14:30

stå på merete, det her er kjempe bra!!

cecilia

11.aug.2010 kl.15:11

digger deeet!

//

11.aug.2010 kl.16:09

åå så synd meret, kjempe trist at du ikke ble godt tatt var på på hosle skole!! DRITTSEKKER.. husk at du har gode venner uansett.. elsker bloggen OG klesstilen din, hvor kjøper du klærne dine?:) <3<3<3<3<3<3

The Stranger

11.aug.2010 kl.16:24

stå på. du er bra som du er, uansett hva folk mener. så lenge du er fornøyd med deg selv, så skal du ikke la noen andres meninger gå inn på deg. elsk deg selv. ha en fin dag og en fin ferie :)

sofia og fanny

11.aug.2010 kl.17:48

så bra at du tør : )

random

11.aug.2010 kl.18:17

så søtt

11.aug.2010 kl.20:43

apropo anorexia.. de fleste av de som har det, kan ikke noe for det. så det blir helt feil å si...

Mina

11.aug.2010 kl.20:48

Må bare si at du er kjempe modig som "tørr" å skrive dette inlegget.

flere som har opplevd det samme kan prøve å holde det inne i seg, mens du er modig å snakker om det, som er utrolig bra ! <3

du virker som en utrolig sterk jente som driter i teite ting som andre sier, og det er en utrolig bra egenskap å ha.

Bra du trives bedre på skolen du går på nå :) <3

mereteeandersen

11.aug.2010 kl.20:54

på en måte er det dems feil, det er det jeg tenker. men jeg har ikke det, så jeg vet ikke.

tuusen takk for søte kommentarer! =) ble så glad da jeg logget inn og leste kommentarene. jeg kjøper klærne mine på; H&M,gina tricot,cubus,kapphal,JC,bikbok,vero moda,new yorker,zara og masse random butikker når jeg er ute å reiser, Orsay b.l.a der jeg kjøpte skjørtet som jeg har på på bilde over kjøpte jeg i polen. men når jeg ute å reiser må jeg jo innom new yorker siden vi ikke har det i norge. keep reading! :)

camilla b.

11.aug.2010 kl.22:02

hei vennen :) utrolig fint innlegg, ble nesten litt rørt av at en person som jeg kjenner og bryr meg og faktisk skriver noe sånn! ante ikke noe om fortiden din, og kunne ikke skjønne det ettersom at du er en så fantastisk person nå ! stå opp :) klem camilla

The Stranger

14.aug.2010 kl.17:39

jo btw, vil bare si det at, husk at når du skal søke jobb, så kommer de garantert til å lese denne bloggen din, og når du skriver om selvmord er ikke det alltid veldig lurt. just so you know ;)

Kamern

15.aug.2010 kl.01:27

Bra skrevet Merete. Har vært igjennom mye av det samme, så forstår deg veldig! du vet at du kan se ip-adressene til de som skriver kommentarer så med et par klikk og litt triksing så har du navn og adresse, og en som kan hjelpe deg med å gå fra dør til dør med noen lærepenger å dele ut;)

anonym jente(15)

19.aug.2010 kl.21:33

hei:)

jeg syntes det er utrolig bra gjort av deg å skrive dette innlegget. det å fortelle lesere hvor ille du hadde det før er veldig modig gjort, noe jeg beudrer:) stå på jente!

klem meg<3

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg er en jente på 14 år som blogger om alt. er fra Sandnes men bor i Bærum, og stabæk er selvfølelig laget i mitt hjerte. er det noe, så kommenter :) kommenterer du, kommenterer jeg. xoxo meretee:*

Kategorier

Arkiv

hits