her er nooben i pohotoshop .. kan noen hjelpe?

først og fremst, tusen takk for så søte kommentarer på det forrige innlegget =) søtt gjort av dere! blir så glad når jeg logger inn, går på kommentarer så ser jeg nye kommentarer! setter stor pris på det! 

apropos overskrivften ..... jeg har lastet ned photoshop!! (endelig) men jeg forstår ingenting .. noen som kan/vil hjelpe meg? legg meg til på msn; siljemerete1995@hotmail.com. jeg sitter å lærer av videoer på youtube, forstår litt men ikke mye! dagen idag har jeg bare ligget på sofaen med pc'n og sett tv. mamma og pappa har jo jobbet, så da er det ikke en damn shit å gjøre, HVERTFALL IKKE når det regner. men sånn seriøst, pliiiiis legg meg til på msn og hjelp meg med photoshop (aaa)
snakkes <3


BTW! jeg farget håret mørkere igår, og dette er ikke fra igår :p

4 kommentarer

<3

11.aug.2010 kl.21:54

hvor lastet du det ned ? hvor mye koster det ?

har du full versjon ?

Si ifra vis du finner en side elns som hjelper, vil

veldig gjerne ha det !! :D

mereteeandersen

11.aug.2010 kl.22:47

Hei : <3. jeg lastet det ned fra adobe.com elns, fikk linken av en vnn. ja jeg har full versjon, jeg har adobe photoshop cs5. jeg fikk hele programmet UTEN å betale ... ;) data nerder er smart å ha! hehe. han ga meg en serie kode slik at jeg har det gratis for evig (på denne pc'n)

Christian

12.aug.2010 kl.11:21

Ja, data nerder er smart å ha xD Takk for den :p

mereteeandersen

12.aug.2010 kl.11:43

hahaha, sorry da christian. du vet di der mappene der hosts skulle ? jeg ante ikke at de var der xD

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

14, Bærum

heipådeg! jeg er en jente på 14 år som blogger om alt. er fra Sandnes men bor i Bærum, og stabæk er selvfølelig laget i mitt hjerte. er det noe, så kommenter :) kommenterer du, kommenterer jeg. xoxo meretee:*

Kategorier

Arkiv

hits