vondt i hodet

heluu;-* nå har jeg kommet hjem fra camilla. har så vondt i hodet idag + at jeg sovnet hos camilla, hehee.... liker dere det nye designet mitt?:) er langt i fra flink til å lage headere, men følte jeg trengte en ny nå. nå venter jeg bare på at mamma skal komme hjem så jeg kan farge håret mitt til juleballet, tenk at det er juleball om 2 dager! gleder meg, men er ikke så veldig flink til å danse swing .. er bedre i wals. har sett andre som skal på ball, men de tror jeg ikke har noen typisk ballkjole, her er ett eksempel på en sånn kjole:


men på vårt ball blir det mer av disse:

så vi har mer ett ball. men nå skal jeg få i meg to paracet! xoxo

3 kommentarer

06.des.2010 kl.22:20

Hvor er den fra og hvor mye kostet den? Kanskje ikke så veldig ballaktig :) hva skal du ha til, og hvorfor har du ikke lang kjole..

mereteeandersen

07.des.2010 kl.06:49

Anonym, den korte kjolen er ikke min ;) fant ett bildet av den :P hvis du følger med bloggen idag får du se bildet av MIN kjole :) kjolen min kostet vel 2500.

S

10.des.2010 kl.16:25

Kan du ikke bytte tilbake, likte den andre headeren bedre enn denne !! >:!

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits