starbucks.

heluu ;-* akkurat nå er det eneste som frister en kald deilig mocca frappuchino(klarer ikke skrive det) og en varm deilig sjokolade muffin, nam! det er rett og slett det eneste jeg vil ha, men det er for mye å be om her i Norge, jeg viiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiil haaaaaaaaaaaaaaaa starbuuuuuuuuuuuuuucks iiiiiiiiiiiiiiiiii noooooooooooooooorge! i sommer når jeg og klassen var på hvitebusser, shoppet vi jo i Berlin, og da kjøpte jeg først en liten mocca frappe, men jeg måtte gå tilbake for å kjøpe en stor, haha. har ikke drukket det siden sommerferien, men de selger jo disse rundt om kring:


men det er ikke det samme som å kjøpe på starbucks. har ikke smakt denne, er redd for at den er drikke, ikke shakete på en måte ...  noen andre som bare elsker starbucks coffee? :)


NAM.

Én kommentar

swani

30.des.2010 kl.21:33

nei jeg har ikke vært der men har veldig lyst :)

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits