2010

heluu ;-* da skal jeg først skrive om en hendelse i nesten hver måned fra 2010.

februar:
jeg var i bakken og sto på snowboard med noen venner, så kom hjem rudnt fem og vi hadde middag gjester (våre herlige naboer). plutselig ringte det, og det var mormor eller mor som jeg sier. jeg tok telefonen og alltid når mor skal snakke med mamma eller pappa og jeg svarer sier hun jo ''hei vennen, hvordan går det?'' blah blah blah... men denne gangen sa hun ''hei merete, jeg må snakke med med mamma nå'' så jeg skjønnte jo at det var noe galt ... det var oldemor som hadde død. RIP oldemor. 8.februar 2010.mai:
i mai dro familien på ferie til spania. vi fikk låne leiligheten til onkelen og tanten min.
Juni: 
june betyr bare: SOOOOOOOMMERFEEEERIE OG SOOOOL! men jeg var også med klassen på hvitbusser til polen. der tok vi kiel fergen også kjørte vi fra kiel til berlin(noe som var langt) så overnattet vi i berlin to netter, så kjørte vi videre fra berlin til krakow(polen) noe som hvertfall var langt, så overnattet vi på hotell i krakow tre netter, så kjørte vi fra krakow til helt nord-i-polen, nordpolen, skjønte dere den? haha. så tok vi ferge fra nordpolen til sverige, så kjørte vi hjem via nordby og svinesund gjennom sarpsborg og hjem til bærum. langt? JA!! man hadde ikke overlevd uten reisesyketabletter! her er først bilder fra sommerferien ellers, så kommer hvitebusser:


vg lista topp 20 med andrea og victoria :)tante may <3


hyttetur


hyttetur


telttur i skæven


meg, ingrid og magnhild på hyttetur! søteste jentene! (shit, jeg VAR brun)

hvitebusser: (bildene kommer i rekkefølge) dette er dag 1, da turen startet)
dag 2:


nå gidder jeg ikke finne eksagt dato lenger, nå kommer bildene random!


august:
rett før skolen startet dro jeg på konf. leir!

September: JEG KONFIRMERETE MEG :D

haha, far (morfar) er en viking supporter ... ikke bra

mammadet var det:) xoxo4 kommentarer

...

31.des.2010 kl.13:53

Dårlig blogg
søte bilder!

♥ amaliee

31.des.2010 kl.16:56

Godt nytt år! :D

Juneea

31.des.2010 kl.17:30

savner spania turen <3

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits