10ende klasse er IKKE ''no big deal''

angående overskrivften ... nå fortiden er alt bare stress. jeg har tenkt lenge på at nå må jeg ta en pause fra bloggingen og fokusere på skole og venner. jeg har rett og slett ikke tid lenger. etter at jeg startet i 10ende klasse har alt bare gått i surr, matte,familie,venner,fritid osv. grunnen til at jeg skrev matte er fordi jeg sliter med matte, har klart å klatre meg opp til 3 på EN matteprøve. ellers er det bare 2+ som gjelder, men nå har jeg endelig klart å få greier på matten! har mer en 150 matte oppgaver som skal gjøres på 2 uker, det tar all tiden min! + at jeg må jo være sosial, så må jo være med venner også, men heldigvis har jeg en støttende familie som sier ''kjempebra merete, stå på, dette klarer du'' får så mye støtte fra dem, og det er så deilig og tenke at de bryr seg, de ''heier'' på meg og vet at jeg kan få en 3er i matte til sommeren hvis jeg bare står på!  
en annen grunn til at jeg skal ta en pause er at jeg får daglig 20 stygge kommentarer, og det går inn på meg. for eks:


her er to innlegg jeg har skrevet om nettmobbing: TRYKK HER. selvom jeg er meg selv og er glad og smiler, er det ikke sånn jeg alltid er innpå ... men jeg kommer tilbake! bare vent, plutselig. kanskje det går 1 uke, 3 uker, 1 mnd, 2 mnd ...  men jeg lover at jeg ikke slutter! hadetbra, jeg har geografi stil som skal skrives og rle lekse som skal gjøres! (har heldigvis bare 2 oppgaver igjen i matten som jeg rekker å gjøre imorgen på skolen)

xoxo2 kommentarer

Ida ♥

30.jan.2011 kl.00:16

gidder ikke være anonym.mener ikke å være frekk heller,men hvordan kan du få 20 stygge kommentarer daglig når du har 5 kommentarer ellerno på hvert innlegg?

mereteeandersen

31.jan.2011 kl.07:30

The brown barbie: med og skrive 20 mente jeg mange, og jeg godkjenner jo ikke alle kommentarer ;-)

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits