outfit 3211

helluu ;-*

da er jeg hjemme og skal idag begynne på den stilen jeg har blogget om ... heh, er litt treig når jeg ikke skjønner det!
dagen idag, sto opp sent, deilig, kjedelig skole og hjemme nå. dagen idag er så herlig! selvom skole er kjedelig er det jo litt gøy også har jo så mange fantastiske venner! i norsk timen satt jeg,hedda,camilla, marie og carl wilhelm og mimret litt fra 8ende klasse, haha! men uansett, da jeg kom på skolen idag, ca halv ti hadde sofie kjøpt STARBUCKS! dagligvare butikker har begynt og selge det .. og siden sofie er så grei fikk jeg den siste slurken! loveu sofie<3


øredobber - bikbok
genser - jean paul
hvit topp under genser - bikbok
bukse - bikbok
veske - bikbok
støvler - random (?) haha veldig random at jeg tok på støvler ..
ring - H&Mher er starbucksen:


dette bilde er faktisk tatt med mobilen min ... (xperia x10 mini pro) den har faktisk bra kamera!

4 kommentarer

>Åse<

03.feb.2011 kl.16:07

fint outfit ;)

Cathrine Pedersen

03.feb.2011 kl.17:18

Fint :D Starbucks<33

celin

03.feb.2011 kl.20:23

Hvor er det du har kjøpt Starbucksen?:-) Forresten, hva skjedde med innlegget om VOE? Og hvor har du funnet bildene? Dør så jævlig av det..

mereteeandersen

03.feb.2011 kl.21:42

en vennine av meg kjøpte den på kiwi på eiksmarka. jeg slettet innlegget .... siden faren er sånn data nerd og følger med på ALT og jeg vil ikke ha ha en bot på mange 1000 kr eller bli politi anmeldt. bildene fant jeg på en gruppe eller noe på facebook :)

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits