jeg starter med noe nytt ...

... vær uke skal jeg ha ett tema! tenkte at jeg trengte noe nytt til bloggen, så da kom jeg på at jeg kunne ha ett tema vær uke! for eks: musikk,sminke,kjærlighet osv og denne ukens tema er Ensomhet

ensomhet:
ikke alle føler seg ensom men ganske mange har en eller annen gang følt seg ensom. i 7 klasse var jeg veldig ensom. jeg hadde ingen ordntlige venner. jeg hadde 6 venner eller noe. men de var jeg bare sammen med på skolen. vær eneste dag da jeg kom hjem fra skolen gikk jeg rett til rommet mitt og begynte og gråte fordi jeg var så ensom. og ensomhet er veldig ''vondt''. ensomhet kan føre til selvmord, man begyner og gjøre dumme ting fordi man ikke vet hva man skal gjøre fordi man ikke får råd, siden man har ingen og snakke med. men det er også mange som er veldig populær men føler seg veldig ensom, fordi de vennene personen har, ikke er ekte gode venner som stiller opp hvis det er noe. nå skal jeg være ekstremt ærlig med dere .... min ensomhet førte til at jeg begynte og røyke. jeg skal innrømme at jeg har røyket masse på ungdom skolen, men ikke nå lenger. nå er jeg glad og står på som flink skole jente og for masse skryt fra venner og familie. men hvis du som leser dette føler deg ensom, må du vite at der er uansett alltid noen du kan snakke med, selvom du ikke føler det. hvis noen har spørsmål kan dere enten kommentere under, her og hvis dere ikke vil at alle skal se kommentaren kan du skrive ikke godkjenn.


bilder: www.weheartit.com
tekst: meg


hva syntes dere? skal jeg forsette med ett tema i uken?

Én kommentar

Freddyfrosk

04.feb.2011 kl.10:45

Dette virker ikke som ensomhet du prøver og formulere. Deprisjoner er kanskje det rette.

Ensomhet er ikke et stort problem, det er heller noe man føler dersom man savner noen, eller f.eks at du er ensom fordi du ikke har en kjæreste, eller noen og tilbringe kvelden med.

Deprisjoner derimot er noe som kan vare over i lang tid, dager, uker, måneder, t.o.m år.

Deprisjoner kan også føre til at man gjør ting man vanligvis ikke ville gjort, som f.eks og skade seg selv, skade andre osv.

Jeg tror det er pyskisk umulig og drepe seg selv pågrunn av ensomhet. Men ensomhet kan føre til deprisjoner, og deretter selvmord.

De aller fleste (jeg mener alle) har en eller annen gang i livet gått igjennom deprisjoner. Alt fra vinter deprisjoner, til en diagnotisert deprisjon.

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits