ble nok ikke video nei .. men her er svar!

heisann! beklager, men blir ikke videoblogg :-(

høyre eller venstre hendt? høyre. hvor handler du klær? bikbok,cubus,H&M,gina tricot og random butikker når jeg er i ett annet land. Driver du med sport? nei. har gått på svømming,ridd,fotball og håndball, til og med GOLF!
hvem er din fav.spiller på stabæk? vegar eggen hedenstad. Hva syntes du om Østerås? joda, fin den. 
har du hair extensions? aldri hatt, aldri brukt. mitt rapunselhår er NATURLIG! har du fartget håret? oh yeeah.
hva gjør du med håret ditt om morgenen? forskjellig, retter, grer, men ikke vær dag. hvor mange klær har du fra vero moda? er ikke sikker, men er sikker på at jeg har 2 topper derfra. har du mange/mye klær? altfor mye ... 
liker du shopping? le daha, why doesent?! har du mange hatt kjærester? heh, nok ..... har du kjæreste? YOUNG, FREE AND SINGLE :-D. har du noen i kikkerten? kikkerten min er på hytta den ... godtar du alle requester? nopp, ikke på facebook, men på blogg.no gjør jeg det :) hva jobber foreldrene dine som? mamma selger klær på Match og pappa kjører buss og taxi. hvilket foto/film kamera hr du? casio ett eller annet. hvis ett bildet du syntes er fint:

jeg er fotografen! 

hvilket bildet har som profilbildet på facebook?
ett bildet av meg og oldemor <3 hvordan sminker du deg? klæsjer på foundation,pudder,mascara,eyeliner,eyebrownliner og av og til øyenskygge. neida, klæsjer ikke på! kommer snaaaaart en sminkevideo:) Favoritt blogg? Karoline Berget (link på navnet). Hva het din første og siste kjæreste? min første ordntlige var vel Nicolai og den siste var vel Marcus. Når fikk du ditt første kyss? er det uvanlig hvis jeg ikke husker det? hvor lenge har du blogget totalt? på denne bloggen har jeg blogget i 1 år og 2 mnd. men har hatt noen blogger før også. bloggforbildet: VOE. fikk så mye inspirasjon av hun. så hender jeg går i arkivet på bloggen hennes for og få litt hjelp:) hvor mange barn ønsker du deg? 3 MAKS. 
hva fikk/får du i snitt? 3.5 ...... er du populær? jeg har en drøsservis av venner ja. hvilke blogger leser du fast? Lars Tangen,Karoline Berget, Juneea og selvfølelig venner sine og de jeg er venner med på blogg.no. 
hva slags sminke bruker du? pudder og mascara og alt det der. hvor høy er du? 1.57 TROR jeg. 
hvilken VGS skal du starte på? ROSENVILDE. har du mange merkeklær? hvorfor kjøpe en buske fra chanel til 4000 kr når du får den samme på cubus til 150? men ja, jeg har en pysj fra jean paul. hvorfor går du på østerås når du bor 30 sek fra hosletoppen? fordi jeg ble mobbet av så si ALLE som går på hosletoppen. syntes du andreas B på trinnet ditt er digg? hvis andreas B er andreas barreth, så nei:) hva syntes du om babyer/barn? awwwwww <3 LOVE'EM! med mindre det er en liten dritt som sitter bak meg på flyet, då vurderer jeg seriøst å kaste ungen ut! haaater unger som skriker på fly .... da dør jeg nesten! har du lyst til og få barn i ung alder? ikke som 16, 17åring nei, men rundt 23-25 år vil jeg være da jeg skal få mitt første barn:) er du glad i godteri? jeg liker det ja, men kunne jo klart meg uten. hva er favoritt maten din? LET'S GO TO MEHICO! taco <3 namnam! hva syntes du om VOE? digger hun, men mistet litt respekten for henne da jeg så alle drikkebildene av henne, for samme kvelden disse ble tatt skrev hun til 80.000 mennesker at hun kunne ha det gøy UTEN alkohol ..... men jeg digger hun! hun har så kul klesstil, og det nydelige håret! lucky u.

Håper jeg svarte bra nok:) xoxo

7 kommentarer

=)

07.feb.2011 kl.20:15

Bra svar :) stå på!

07.feb.2011 kl.21:13

Hvilken linje på rosenvilde?? Hørt skolenn er bra:) hvordan taklet du å gå på hosletoppen??

mereteeandersen

07.feb.2011 kl.21:42

Helse- og sosial:) gikk aldri på hosletoppen, startet heller på østerås rett etter barneskolen :)

:)

07.feb.2011 kl.22:42

du MÅ lage sminkevideo!:)

twoo

08.feb.2011 kl.08:53

Kjempe fin blogg! Ha en fin dag videre :)

Julia

08.feb.2011 kl.17:35

Skjer med at du får så mange spørsmål til spm runden???!!

Det er jo ingen som stiller deg disse spørsmålene...xD Kan du bevise det??!:DD haahahha

mereteeandersen

08.feb.2011 kl.17:37

Julia: hvis du ser på alle innleggene så ser du nok at ALLE disse spørsmålene står der ett sted :)

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits