Love

heluu;-* da var det tid for tema igjen! denne ukens tema er Kjærlighet:

Kjærlighet kan være personer som elsker hverandre eller godteri, men nå mener jeg menneske kjærlighet, ikke godteri. perioden før man blir sammen med en er helt jævlig. da vet du ikke om h*n liker deg også, og hvis du nesten aldri snakker med personen kan det hvertfall være jævlig, for du tørr jo ikke og ta det første skrittet som er og begyne og snakke sammen og utvikle det til mer.Når din første ordntlige kjæreste slår opp, er man selvfølelig kjempe lei seg og tror selv at man aldri kommer til og elske noen igjen, men det er selvfølelig ikke sant! bare på grunda din første kjæreste slo opp med deg, kommer du aldri til og gifte deg osv? men det er også selvfølgelig forskjellige typer ''kjærlighet''. man viser jo også kjærlighet til vennene sine eller familiemedlem hvis den personen er lei seg for eks. kjærlighet er noe vi alle har, til og med den egoistiske,dumme,rasistiske Adolf Hitler. til og med han har kjærlighet i seg.


så det er viktig og ikke glemme at alle har noen som er glad i DEG og viser kjærlighet ovenfor deg, eller forteller sin kjærlighet til en annen, eller kanskje h*n har spisst op sin kjærlighet? ;-) 

2 kommentarer

...

09.feb.2011 kl.21:54

du burde kanskje skrive rett norsk når du tar opp så seriøse temaer;) og ikke bruke banneord osv... ikke mange som tar deg seriøst da.

Andrea

10.feb.2011 kl.17:48

vet ass

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

hei:-) jeg heter merete er 15 år og blogger om hverdagen min. jeg er fra sandnes men bor i bærum, og stabæk er selvfølgelig laget i mitt hjerte. hvis dere vil ta kontakt kan dere sende meg mail til siljemerete1995@hotmail.com så skal jeg svare:) ha en fin dag! xoxo:*

Kategorier

Arkiv

hits