WE WILL ROCK YOU

helluu ;-*

i helgen var jeg hos besøkshjemmet mitt ... og på lørdag var jeg på we will rock you. wwry er en musikal av ben elton og queen. til dere som ikke vet det, så er queen en rocke gruppe som blandt annet synger sangene we will rock you, radio gaga og we are the champions. Musikalen var bare driit rå! jeg og min besøkshjem mor, Guro dro til byen ved to tiden på lørdag, så tok vi tbanen til byen og spisste på en cafe som hadde verdens beste supp! chicken curry soup. til dessert tok jeg ett stykke ostekake og chai latte. etter vi hadde vært på cafe en times tid gikk vi videre til folketeateret og der var vi, endelig! musikalen gikk ut på at rocken, eller musikken var død, og ''planeten'' alle levde på het global oft og alle personene het gaga, jentene var gaga girls og guttene var gaga guttene, men det var to personer ''scharamoose'' og galeileo elsket musikk og rock, og hele historien var satt på en så bra måte at sangene hadde på en måte noe og si. hun slemme damen som hatet musikk og språket engelsk spurte galileo om hva han ville, og da begynte galiloe og synge den kjente queen sangen ''i want to break free'' DET VAR SÅÅÅÅÅÅÅ MORSOMT! .. dagen idag har jeg egentlig bare gått på ski ... heh, det var den dagen!
skinnjakka, retta hår, sko med høyehæler og nagler, svart øyenskygge og store øreringer må på plass når man skal på en rocka musikal! 

+ at min FAVORITT, STELLA MWANGI VANT MGP 2011!!!!!!!!!!!!!!! HERLIG! 


idag:blid og fornøyd! 


ingrid hopper! 
kan heller ikke love blogging imorgen ... imorgen får jeg vite om jeg har eksamen på tirsdag eller torsdag ....
wish me luck!

6 kommentarer

Veronicafr

13.feb.2011 kl.20:18

<3

a

13.feb.2011 kl.20:22

Hva er besøkshjemmet ditt for noe?

mereteeandersen

13.feb.2011 kl.20:27

en helg i måneden er jeg hos besøkshjemmet mitt :)

(:

14.feb.2011 kl.14:03

Hva er et besøkshjem ? hvorfor er du der ?:)

mereteeandersen

14.feb.2011 kl.16:42

er som sagt hos min besøksfamilie ca 1 helg i mnden. har vært der siden jeg var , tjaa, barn, haha :)

hdhdhhdhhd

14.feb.2011 kl.17:51

hvorfor er du i et besøkshjem? er det sånn avlastningsgreier?

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

Hei:-) jeg er merete, er 15 år og blogger om livet mitt fra bærum! er fra sandnes men bor i bærum! siden jeg nå går i 10ende og skolen krever altfor mye, blir det ikke alltid nok tid til blogging, desverre. ca en helg i måneden blir det bloggfri for da er jeg hos besøkshjemmet mitt! er det noe du lurer på eller vil fortelle meg, send mail til siljemerete1995@hotmail.com :) xoxo ;-* ----------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits