lenge til mandag?

heluu;-*

jeg får ikke speilrefleksen før mandag, men da lover jeg dere at jeg skal legge ut diverse bilder som jeg har tatt, guuuuuuud som jeg gleder meg! nå har jeg ventet en uke, og da må jeg klare og vente noen fåå dagen til!

denne ferien har gått noe ekstremt sakte syntes jeg, føler som at tiden har stoppet og stått stille 5 timer daglig, så det skal bli litt deilig og komme på skolen igjen. deilig og tenke nå for hver dag som går at vi nermer oss sol,varme og sommer! gleder meg noe helt sykt til sommerferien. har faktsik ikke nooen planer, skal bare på hytta. ifjor sommer var egentlig bare være hjemme 2 dager så dra, så komme hjem og være hjemme 3 dagen, så dra osv, sånn var hele sommeren min ifjor, konfleir, hvitebussen, sandnes - STYR OG PAKKING hele tiden!

hva skal du i sommerferien?


bildet jeg tok med mamma speilrefleks i sommer, like?
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

Hei:-) jeg er merete, er 15 år og blogger om livet mitt fra bærum! er fra sandnes men bor i bærum! siden jeg nå går i 10ende og skolen krever altfor mye, blir det ikke alltid nok tid til blogging, desverre. ca en helg i måneden blir det bloggfri for da er jeg hos besøkshjemmet mitt! er det noe du lurer på eller vil fortelle meg, send mail til siljemerete1995@hotmail.com :) xoxo ;-* ----------------------------------------

Kategorier

Arkiv

hits