facebook fanpage

raskt og fort, her er min offsielle facebook fanpage. trykk >her< for og komme direkte på siden! 

og her er forresten day 3 i 30 days som du finner i innlegger >her

day 3: mitt syn på narkotika og alkohol:
for meg, eller sikkert for de fleste, så er jo ikke narkotika en veldig bra ting, man ser jo hva som har skjedd med di ekstremt taperene som sitter utenfor oslo børs, skjønner dere hvor jeg mener? uansett der sitter gjengen og stikker i seg sprøyter og sniffer pulver, for det første ÆSJ, for det andre ÆVVE! jeg hadde ikke klart og stikke i meg en sprøyte mange ganger daglig, og for det tredje det er jo helt dust! man ødelegger live sitt og ikke minst seg selv! jeg har lovt meg selv siden jeg var liten at jeg ALDRI skal starte med det, jeg skal ikke noen gang prøve heller! og alkohol syntes jeg ikke er like ille som narkotika, okei, det er jo ikke like ille. alt blir jo mye morsomere med alkohol, jeg kan ærlig innrømme at jeg har drukket alkohol, såå... heh! og det er ''forskjellige'' måter og drikke alkohol på. for eksempel ha en koselig jentekveld med noen få glass vin, og man kan gå på fest og drikke seg drita på øl, rusbrus, sprit osv. men alle fjor10sene, tørr jo ikke drikke sprit en gang, de drikker jo bare eple/pære cider så hvorfor ikke kjøpe eplecider brusen som selges på rimi? haha! 

(fant desverre ikke noe bildet av narkisser utenfor børsen, men neste gang jeg kjører forbi og har med kamera, lover jeg dere og ta bildet og legge ut på bloggen) snakkes!

Én kommentar

Malin Snellingen

03.mar.2011 kl.15:12

Narkotika er ikke en bra ting.. De har ødelagt mange liv gjennom tiden og alkohol er heller ikke noe bedre, men det er jo noen som klarer å styre seg og ikke lande på kjøret, men det er fåtallet av de som driver med det.

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

Hei:) Jeg heter Merete, er 15 år og bor i sossetown, bærum. jeg elsker mote,sminke,vintage,ta bilder, vel det meste egentlig siden jeg er jente eeeelsker jeg jo ''Im Chuck Bass'' og vennene mine. jeg blogger om MEG og MITT liv ikke ditt, så jeg driter i om ikke akkurat DU liker hva jeg skriver. :)

Kategorier

Arkiv

hits