endelig helg!

heluu;-*

nå sitter jeg her og ser gammle innlegg hos VOE. syntes det er veldig dumt at hun sluttet og blogge, hu gav oss bloggere så mye ideer og inspirasjon, også var hun jo flink også! men nok med det. ehm, idag skal jeg på onkel blaa som skrevet i forrige innlegg, for og se stabæk banke dritten ut av rosenborg på lerkendal! gleder meg! og her er day 4 av 30, hvis du ikke skjønner hva jeg skriver om nå trykk >HER<

Day 4: Mitt syn på religion.
selv så er jeg ikke super duper mega kristen. jeg eg jo døpt og konfirmert i kirken, men det må ikke bety at jeg går i kirken hver søndag og leser bibelen. for noen folk i fattige land er det jo troen på guden eller religionen som redder dem, dere tror meg ikke? hah, jeg kjenner faktisk noen som overlevde bare fordi de trodde på gud og jobs bok / det ondes problem. men ja, jeg brenner for religion, jeg syntes det er ekstremt spennede og lære om, og da blir det morsomere og da får jeg bra karakterer. den religionen jeg nesten kan dø for, for jeg syntes den er så spennende er Islam. jeg kjenner selv muslimer og de er forksjellige, noen av dem gir helt blaffen i allah og ikke spise kjøtt osv mens andre har ramadan og holder på og sulte ihjel på skolen. jeg syntes at religion(er) er morsomt og veldig spennende!hahah, måtte ta med dette bildet :)

3 kommentarer

Veronicafr

04.mar.2011 kl.14:23

<3

Julia

04.mar.2011 kl.22:52

Ja,det er synd at Voe sluttet å blogge,men da er det på tide at noen tar over:)

05.mar.2011 kl.13:05

Amen :D

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

Hei:) Jeg heter Merete, er 15 år og bor i sossetown, bærum. jeg elsker mote,sminke,vintage,ta bilder, vel det meste egentlig siden jeg er jente eeeelsker jeg jo ''Im Chuck Bass'' og vennene mine. jeg blogger om MEG og MITT liv ikke ditt, så jeg driter i om ikke akkurat DU liker hva jeg skriver. :)

Kategorier

Arkiv

hits