vet dere hva? man kan bruke solbrillor!

heluu;-*

jeg er ekstremt sikker på at jeg ikke er den eneste som har blogget om fantastiske Therese Johaug som tok gull for vårt fantastiske fedreland, Noreg. hun lå seriøst langt foran Marit Bjørgen. personlig liker jeg ikke vm og skjønner egentlig ikke så mye av det .. men Therese er favoritt, så da jeg så på NRK at hun vant ble jeg så glad, hun klarte det! så gratulerer masse med gull Therese, the world just got Johaug'd! :)

day 5: den delen av livet ditt du ikke savner:
det jeg ikke savner i livet mitt er selvfølgelig mobbingen! dere faste lesere regner jeg med vet jeg ble veldig mye mobbet i 6/7 klasse. jeg får jo mange kommentarer på bloggen, men i det siste har det faktisk kommet overaskende ingen frekke kommentarer! yey! har faktisk bare fått 1 frekk kommentar for noen få dager siden, så jeg er kjempe fornøyd med at folk endelig har lært seg og ikke kommentere hvis de ikke har noe innlegget og gjøre! :-) hvis du ikke skjønner hva det day 4 er, kan du trykke >HER<. 
bildene er tatt idag, men gikk inn fo og skifte =) ITS SOLBRILLOR TID

7 kommentarer

Ingvild Fredvang

05.mar.2011 kl.16:41

Neimen hallo! Takk for kommentaren:) Når jeg trykket meg inn, fant jeg ut at..Er ikke vi gamle FB-bekjente?!

Smilz!

05.mar.2011 kl.18:18

Hei! vi er tre jenter som leser bloggen din hver dag, og vi lurte på om du kunne skrive ett innleg om hva du liker? av sanger, butikker, hva du liker med mennesker osv, nesten som en spørsmålsrunde! kunne du PLIZ PLIZ gjort det?

mereteeandersen

05.mar.2011 kl.18:20

Smilz!: heisann jenter! jeg kan prøve, kan ikke love, men skal prøve. :)
Søte bilder søss <3

Kristin

05.mar.2011 kl.23:12

Jammen.. hææ? :O "Day 4" hadde du jo i går, det var ditt syn på religion? :o

mereteeandersen

05.mar.2011 kl.23:55

Kristin: skrev feil :) mente day 5 idag :)

Tææn phung

06.mar.2011 kl.00:01

Fin blogg=)

Skriv en ny kommentar

mereteeandersen

mereteeandersen

15, Bærum

Hei:) Jeg heter Merete, er 15 år og bor i sossetown, bærum. jeg elsker mote,sminke,vintage,ta bilder, vel det meste egentlig siden jeg er jente eeeelsker jeg jo ''Im Chuck Bass'' og vennene mine. jeg blogger om MEG og MITT liv ikke ditt, så jeg driter i om ikke akkurat DU liker hva jeg skriver. :)

Kategorier

Arkiv

hits